Hoppa till innehåll

Konfirmation

Varje år arrangeras konfirmationsläger för ungdomar från olika samfund på Camp Holsby. Genom en rad utomhusaktiviteter, lekar, andakter och bibelstudier ger vår personal er möjlighet till att upptäcka och personligen ta itu med bibliska principer när det gäller tro, tillit, risktagande och anförtroende – allt i en utmanande och trygg miljö.

Grupperna av ungdomar, oftast mellan åldrarna 13 och 20, deltar i våra äventyrsfokuserade aktiviteter som sträcker sig från allt från över dagen till flera veckor. Vi samordnar praktisk Bibelundervisning med upplevelserika utomhusaktiviteter där vi praktiserar det vi lärt oss.

Under tiden som vi förmedlar hur Jesus Kristus är relevant i våra liv idag ger vi våra grupper möjlighet till roliga, utmanande och avkopplande stunder samt chansen att bygga nya vänskapsband.

Ungdomsgrupper

Oavsett vilken kyrka, skola eller ungdomsgrupp ni kommer från utformar vi roliga och spännande aktiviteter utifrån varje grupps förutsättningar. Oavsett om ni väljer att komma över dagen eller stanna i upp till två veckor kan ungdomarna uppleva en rad olika utomhusaktiviteter, lekar, Bibelstudier, andakter med mera. Genom de här aktiviteterna ges ungdomarna en möjlighet att upptäcka mer om vem Gud är och att växa djupare i en relation med Honom.

Familjeläger

Camp Holsby välkomnar familjer och församlingar att delta i våra familjeläger. De är utformade för alla åldrar och är till för att uppmuntra och bygga upp gruppen i en rolig och semesterlik atmosfär. Församlingsläger anordnas vanligen under vår- och sommarmånaderna och varierar i längd från 2-14 dagar.

Vi erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar som främjar gemenskap och personlig tillväxt. Vi erbjuder även mer åldersspecifika aktiviteter. Vi har aktiviter för alla, allt ifrån fysiska utmaningar som ger en adrenalinkick till aktiviter för den som föredrar att koppla  av och bara ta det lugnt. För mer information om aktiviteter som är tillgängliga för våra gäster, ta en titt på vår Aktiviteter sida.

Vår förhoppning är att ni ska känna er både uppmuntrade och välsignade när ni lämnar våra familjeläger och att ni har upptäckt mer av livet vi har i Jesus Kristus.

Konferenser

Camp Holsby öppnar sina dörrar för att stå som värd för många olika grupper varje år. Det finns möjlighet att hyra våra lokaler om ni t.ex. vill ha en unik sommarsammankomst för er kyrka eller en veckas konferens för ert företag som ni anordnar själva. Kolla in sidan “Anläggningar” och se om Camp Holsby har vad du söker för er grupp. Kontakta oss så kan vi hitta en lösning.