Läger & Äventyr i Småland

Kom hit och upplev lite äventyr. Ta dig tid att koppla av. Lär känna Jesus.  Kom för en upplevelse du sent kommer att glömma.

Konfirmationsgrupper

Konfirmationsgrupper

Konfirmationsgrupper

Starta eller avsluta din konfirmation med oss!

Ungdomsgrupper

Ungdomsgrupper

Ungdomsgrupper

Väx tillsammans som en grupp och lär känna Gud djupare!

Församlingsläger

Församlingsläger

Församlingsläger

Koppla av tillsammans, utmanas och förena din församling!

Konferenser

Konferenser

Konferenser

Njut av våra anläggningar, naturen och upplev Småland!

Målet

Vi tycker om att ha roligt och göra saker tillsammans, men det vi tycker är allra roligast är att upptäcka Gud mitt i våra utmanande aktiviteter. Vår utbildade och kvalificerade personal tar sig tid till att investera i de gäster som kommer till Camp Holsby med betoning på säkerhet och ett personligt möte. Människor utvecklas i vår fridfulla, vackra och avskilda miljö där de kan utmanas och uppmuntras i sin relation med Gud. Vårt mål på Camp Holsby är enkelt – att introducera människor till vår levande Frälsare som har sin boning i oss – Jesus Kristus.

Vårt mål är att människor ska bli förvandlade genom det personliga mötet med Jesus, om det så är genom vår Bibelundervisning, våra aktiviteter eller genom att ta sig tid att koppla av.

6

Hektar av äventyr

21

aktiviteter

98

bäddar

Vem vi är

Camp Holsby är del av en internationell kristen organisation som kallas Fackelbärarna. Vi är ett av 25 center i 20 olika länder världen över. Vår personal utgörs av en blandning av personligheter och nationaliteter som alla delar en gemensam upplevelse. Vi har blivit förvandlade av Jesus och vill tjäna Honom med våra liv. Undervisningen i Guds ord, Bibeln, är vår karta och kompass i resan genom livet. Vi vill vara ett stöd för och en uppmuntran för de lokala församlingarna i Sverige.

Teamet

 

Vi som jobbar här ser det som ett privilegium att investera i de människors som Herren leder hit. Vare sig det är vid diskussioner vid lägerelden, när vi läser Guds ord tillsammans, är på samma lag i olika lekar eller högt upp i luften i höghöjdsbanan ser vi fram emot att lära känna våra gäster och se deras liv förvandlas av Kristus.

…vi inte bara gav er budskapet från Gud utan också våra egna liv…

1 Thessalonikerbrevet 2:8